Hoppa till innehåll

Välkommen till Fair Trade Shop Laholm!

Vi finns mitt i stan, på Storgatan. Butiken startades 2003, av Laholms FN-förening. Vi arbetar för mänskliga rättigheter, genom rättvis handel. Att kunna stödja små grupper och kollektiv som tillverkar hantverk och producerar livsmedel under sjyssta villkor, upplever vi som en stor glädje.

Butiken har också andra funktioner. Den är en social mötesplats präglad av öppenhet, gemenskap och tolerans. Vår uppgift är dessutom att sprida kunskap och engagemang för rättvis handel.

Alla som jobbar i butiken är volontärer, vilket innebär att vi är många som hjälps åt. Alla väljer själv när man vill stå i butiken, eller hjälpa till med andra delar av verksamheten. Atmosfären är varm och vänlig och inbjuder till samtal om världen vi lever i.

E-postadress:
laholm@fairtradeshop.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *