Hoppa till innehåll

Om butiken

I Fair Trade Shop kan du köpa unikt hantverk av hög kvalitet, spännande matvaror, leksaker, musikinstrument och mycket mer. Varorna kommer från kooperativ, mindre företag och organisationer i Asien, Afrika och Latinamerika. Här får du dessutom information om varorna och om människorna som producerat dem.

Genom att handla i en Fair Trade Shop får du inte bara en bra produkt, din handling bidrar också direkt till att människorna som producerat dem får en värdig inkomst. Omkring 5 miljoner människor i världen gynnas av Fair Trade!

Fair Trade Shop drivs av den ideella föreningen Föreningen Fair Trade Shop i Norrköping och du är hjärtligt välkommen att bli medlem!

Adress

S:t Persgatan 113
602 33 Norrköping
011-19 97 95
norrkoping@fairtradeshop.se

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *